Deltagares alster.
Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning på gång, silversmide.
Kursdeltagares arbete.
Deltagares alster Deltagares alster Deltagares alster Deltagares alster Deltagares alster 6 ringar och 1 halsband blev det på denna endagskursen i silversmide.

Kurser i silversmide med deltagare från hela Skåne och lite till.

   

Höstens planerade kurser

Mina kurser har ställts in tills vidare.

Deltagares alster
Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide.

Det är med sorg i hjärtat jag har flyttat på kurser och ställt in kurser. Jag har märkt att mina deltagare tvekar om de ska bli hemma eller ej nu i coranatider, minsta lilla sjukdomstecken blir man hemma för och det tackar vi för och det råder stor osäkerhet om kurserna kan bli av pga av beslut som vi inte rår över. En del elever inklusive mig själv tillhör riskgruppen och känner sig osäkra om de vågar komma eller ej. Jag tycker att det är bättre att fatta beslut så vet alla vad som gäller. Jag har beslutat att den närmaste helgkursen skjuts upp till hösten och den andra kursen ställs in men deltagarna ska erbjudas plats i höstens kurser så fort de läggs ut. Jag har även nu ställt in sommarkurserna.

För kurserna på onskvällar skjuts de sista 3 ggr upp till hösten med start 9 sep.

Kursdeltagares arbete
kursdeltagares arbete