Dina och Tina – Verklighet och tolkningar

 

Endast Dina ställer ut 2020 på Mästers galleri den 18-19 juli-25-26 juli.

 

Dina Eriksson

Dina Eriksson arbetar i olja och vill med sin konst/bild förmedla en känsla för naturen. Att kunna förnimma vinden i ett träd, doften av en ros, årstider och dess skiftningar. Att ta konsten in i vardagsrummet eller var helst du vill se hennes konst är hennes önskan. Hon målar även abstrakt ibland, och gärna en bild av en fyrfota vän.

Hemsida: www.dinaerik.se

 

Kristina Fureby (Personlig Design)

Kristina tolkar sin värld med skulpturer, tavlor med silvermotiv och smycken. Inspiration hämtas från naturen, rymden, arkitektur, nutidsfenomen och känslor. Stilen är oftast ren med något extra. Hon gillar att arbeta med olika ytor och mönster ställda mot varandra. Designen sker från hjärtat och måste kännas rätt när den är färdigt. Utmaningen är att få in en känsla i ett så kallt material som silver.

Webshop: www.personligdesign.com

Myror i silver Myror i silver Myror i silver Myror i silver Myror i silver Myror i silver finns både som skulptur och smycken.
Förbindelse i silver Förbindelse i silver Förbindelse i silver Förbindelse i silver Förbindelse i silver Skulptur av silver som heter Förändring.
Blomkorrg Blomkorrg Blomkorrg Blomkorrg Blomkorrg Örhänge med bergskristaller.
Kärt par Kärt par Kärt par Kärt par Kärt par Verk av Dina Eriksson
Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Verk i olja av Dina Eriksson
Sockerbruksrester. Sockerbruksrester. Sockerbruksrester. Sockerbruksrester. Sockerbruksrester. Rester efter nedbrunnet sockerbruk.
Chow chow oljemålning Chow chow oljemålning Chow chow oljemålning Chow chow oljemålning Chow chow oljemålning Chow chow på besök förra året, oljemålning av Dina.
3D smycken 3D smycken 3D smycken 3D smycken 3D smycken 3D smycken i silver.
Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Verk av Dina Eriksson Oljemålning av Dina Eriksson
Halsband med myra i silver. Halsband med myra i silver. Halsband med myra i silver. Halsband med myra i silver. Halsband med myra i silver. Halsband med myra i silver.